Novetats musicals setmana del 26 d’agost

Aquesta setmana comptem amb 29 noves incorporacions a la nostre discografia. Com a més destacades trobem el senzill Teeth dels 5 Seconds of Summer. Es tracta d’un tema explosiu que arriba de la mà d’Interscope Records. Produït per Andrew Watt i Louis Bell, “Teeth” és una aventura més en el territori sonor que va explotar la banda en el seu èxit d’estiu, “Easier”.

5SOS

També destaquen els darrers treballs de Charlie Puth, Jonas Brothers, Keane o The Lumineers amb un senzill anomenat “It wasn’t easy to be happy for you”.

Keane

Avui destaquem també que Rosalía s’ha convertit en la primera cantant de l’estat espanyol en rebre un MTV Music Award. Felicitats! Us presentem aquí la seva huracanada actuació al Prudential Center de New Jersey.

Per acabar, com a més destacada de la setmana, tenim aquesta cançó de Miley Cyrus, que s’anomena “Slide Away” i que també va ser presentada en primicia als MTV Music Awards. Amb ella us deixem fins la setmana que ve. Recordeu que la millor música sempre la trobareu abans que enlloc a Ràdio Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.