El nou format de la Fira Rock & Wine de Platja d’Aro convenç

Una dotzena de bodegues han participat en l’esdeveniment que també ha inclòs música en directe

Aquest cap de setmana, la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro ha estat el punt de trobada pels amants del vi i del rock. Entre les set de la tarda i la mitjanit, una dotzena de bodegues amb vins d’arreu de l’Estat, han ofert en els visitants la possibilitat de degustar un ampli ventall de vins amb DO i gaudir del millor rock en directe.

A diferència de la primera edició, quan el recinte de la fira estava obert tot el dia fins a les deu de la nit, enguany, s’ha modificat l’horari per atraure més públic i esquivar les hores de més calor. En aquest sentit, els estands només han obert al vespre i s’ha prolongat l’horari de nit. Des de l’organització es mostren contents amb l’afluència de visitants durant les dues jornades de fira, la satisfacció de les bodegues i establiments de menjar que han complementat l’oferta de vins, la qualitat dels grups musicals i el nou format de l’esdeveniment.

WhatsApp Image 2019-07-22 at 12_opt
En els dies previs, també s’han fet activitats de maridatge de vi amb rock

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.