Una experiència diferent de l’exposició ‘Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés’ a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu

L’equipament organitza visites guiades i temàtiques diferents dies de la setmana i per a tota mena de públics

Des del 13 de juliol, es pot visitar l’exposició ‘Iconografies. De Sorolla a Picasso i Valdés’ en el Monestir de Sant Feliu de Guíxols amb l’acompanyament de les explicacions dels guies del centre o la comissària de l’exposició, Pilar Giró.

Una manera diferent d’interpel·lar amb les 46 obres que formen la mostra on es pot veure l’evolució de les iconografies artístiques del darrer segle de la història de l’art a través de grans figures com Sorolla, Picasso, Valdés, Opie i un conjunt de pintors valencians. L’exposició restarà oberta fins al 13 d’octubre i les obres provenen dels fons de la Col·lecció Fundació Bancaixa i de la Col·lecció Carmen Thyssen.

RyCjG4SA_opt

El cicle de visites guiades, en funció del dia i de l’hora, ens proporciona la possibilitat d’apuntar-nos a una visita guiada convencional, amb la família, de nit o amb un maridatge de vins i caves. Llevat de les visites convencionals, la resta tenen un aforament limitat i s’ha de formalitzar la inscripció prèviament en la  recepció del mateix museu, en el correu turisme@guixols.cat o mitjançant el telèfon 972 820 051.

Disposeu de més informació en el web de l’Espai Carmen Thyssen.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.