L’eclipsi parcial de lluna coincideix amb la Caminada Nocturna Solidària a Platja d’Aro

A l’agost es farà una segona caminada a Castell d’Aro

Els participants de la primera Caminada Nocturna de l’estiu a Castell-Platja d’Aro, aquesta nit, han gaudit d’una passejada extraordinària perquè en el decurs de l’activitat hi hagut un eclipsi parcial de lluna, visible des de casa nostra.

El procés de penombra s’ha iniciat a les 20.43 h. I just quan ha començat la fase parcial, a les 22.01 h, la part més visible i espectacular de l’eclipsi, també s’ha donat el tret de sortida a la caminada.

Per tant, bona part del traçat de la caminada ha coincidit amb algunes de les fases més espectaculars de l’eclipsi, que ha acabat passades les dues de la matinada. El moment de màxima plenitud del fenomen ha estat al voltant de les 23.30.

El recorregut ha constat de nou quilòmetres i els participants, una cinquantena, han passat per diferents espais del municipi com la Platja Gran, el Camí de Ronda de S’Agaró o el barri de Ridaura. El Palau d’Esports i Congressos ha estat el punt de sortida i arribada, on s’ha fet un refrigeri en acabar.

IMG-20190717-WA0002_opt

La segona Caminada Nocturna Solidària de la Vall d’Aro tindrà lloc el 15 d’agost, a la mateixa hora, a Castell d’Aro. Les inscripcions (2 euros per persona) es destinen a la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Oncolliga de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.