Nova passarel·la de fusta per unir el Passeig de Platja d’Aro amb el Club Nàutic i Riuet

És una mesura provisional a l’espera que s’executi el projecte urbanístic que unirà ambdues bandes

Des de primers de juliol, l’Ajuntament està instal·lant una passera de fusta de 220 metres de llarg que uneix l’extrem sud del Passeig Marítim amb l’àmbit de Riuet i del Club Nàutic.

D’aquesta manera, les persones que fins ara havien de caminar per la sorra per anar d’una banda a l’altra o havien de buscar un recorregut alternatiu molt més llarg, ja podran travessar d’un costat a l’altra còmodament.

La passarel·la, que ha costat 20.000 euros, el dia d’avui, enllaça l’edifici de l’antiga Creu Roja amb el camí de terra que hi ha davant del càmping Vall d’Or. El tram de passera que falta, abans d’arribar a Riuet, s’instal·larà en els pròxims quinze dies, segons ens han informat els tècnics municipals.

Alguns veïns ja han mostrat a través de les xarxes socials la seva satisfacció per la mesura, que és provisional, a l’espera que s’acabi executant l’obra d’ampliació del Passeig Marítim fins al Port d’Aro.

La passada tardor, una delegació del govern municipal va reunir-se amb el govern de l’Estat per encarrilar el projecte. El consistori ha projectat la construcció d’una passera lleugera sobre el riu Ridaura per salvar la desembocadura del riu i que els vianants, ciclistes i, quan calgui, vehicles d’emergències, puguin creuar d’una riba a l’altre del riu.

L’alcalde, Maurici Jiménez, ens ha informat que, el dia d’avui, l’avantprojecte d’ampliació del Passeig Marítim ha sortit informat en positiu del Ministeri per a la Transició Ecològica i, actualment, es troba en el Ministeri d’Hisenda pendent de publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) el concurs per la redacció del projecte.

Tot fa pensar que la publicació hauria de produir-se aviat i, segons les previsions de l’Ajuntament, l’obra pot ser una realitat en un termini màxim d’un parell d’anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.