Comencen les Festes Majors d’Estiu a Castell-Platja d’Aro amb la Festa del barri de Ridaura

Aquest divendres també se celebra la Magic Night a Platja d’Aro i S’Agaró

L’Associació de Veïnes i Veïns del barri de Ridaura de Platja d’Aro dóna el tret de sortida a les Festes Majors d’Estiu del municipi. Els actes es faran entre la part sud del Passeig Marítim, la Plaça Mercè Rodoreda i l’Skate Park de Platja d’Aro.

La Festa dia a dia

Avui al vespre està prevista una sessió de dj’s amb grans èxits dels 70, 80 i 90 a la zona de Creu Roja en el Passeig Marítim.

Demà, al matí, es farà un torneig de petanca (Plaça Mercè Rodoreda) i una competició d’scooter (Skate). A la tarda, novament en el Passeig Marítim, hi haurà una plantada i cercavila dels Geganters de Platja d’Aro que donarà pas a un espectacle de pallassos, animació amb balls caribenys i un concert amb Mètode 3.

Diumenge, l’últim dia de la Festa Major Ridaura, al matí, es durà a terme una exhibició de twirling amb el Club de Twirling Platja d’Aro, latin fitness amb Esther Moyano de l’Escola Dance Project i country participatiu a càrrec de Country d’Aro, una arrossada popular i bateig de mar amb Dossotaigua. Totes les activitats del diumenge a la zona de Creu Roja del Passeig Marítim. Les activitats de pagament són preus simbòlics. Podeu consultar-ho tot aquí.

Durant el mes de juliol també se celebraran la Festa Major de S’Agaró i de la Urbanització Dalmau. A l’agost arribarà la Festa Major de Platja d’Aro i, al setembre, la Festa Major de Castell d’Aro.

La nit més màgica de l’estiu

Aquest divendres, 5 de juliol, serà la nit més màgica de l’estiu al municipi amb la celebració de la Magic Night. A partir de les vuit del vespre, en el Passeig Marítim i l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro així com l’Avinguda de Platja d’Aro de S’Agaró hi haurà espectacles de màgia i batucades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.