Castell-Platja d’Aro torna a participar en el cap de setmana “Catalunya, Hola Família!” entre el 7 i 9 de juny

Aquest matí s’ha presentat la campanya que se celebrarà en una desena de municipis gironins

Castell-Platja d’Aro participarà en la segona edició de la campanya “Catalunya, Hola Família!” que  impulsa l’Agència Catalana de Turisme conjuntament amb 9 destinacions turístiques de la demarcació acreditades amb el segell “Platja en Família” i
“Natura i Muntanya en Família”.

A la primera edició, l’any passat, uns 12.000 nens i nenes amb les seves famílies van participar en les activitats que es van fer.

Castell-Platja d’Aro i La Serp de Fanals

La programació en el municipi inclou descomptes en allotjament i en activitats d’oci així com propostes de carrer gratuïtes. A continuació us detallem les propostes gratuïtes i aquí podeu veure tot el programa que està inspirat, parcialment, en la llegenda de La Serp de Fanals.

Activitats Nàutiques en Família amb motiu del Marina Day

El Club Nàutic Port d’Aro obrirà les portes a totes les famílies per oferir una jornada d’activitats molt diverses.

Hi haurà activitats nàutiques com la iniciació al surf de rem i caiac (Jet Sail Costa Brava), iniciació a la vela – Raquero (Jet Sail Costa Brava), sortides de jet ski (Jetski Adventure i Jetski Platja d’Aro), sortides amb catamarà (Bravanàutic) i navegació (Àlex Boats).

També es farà batejos de mar de submarinisme (Divers centre d’immersió i Centre Ictinio), de snorkel (Centre Immersió Dossotaigua) i de navegació (Aloha).

La programació també inclourà fisiotonic per tonificar el cos i una desfilada de moda, Modaro, a càrrec de les botigues de l’Associació de Comerciants de Castell-Platja d’Aro i esmorzars i dinars amb preus especials al restaurant del club nàutic.

Taller infantil La Serp de Fanals i Jugacirc a S’Agaró

Coneixeu la llegenda de la serp de Castell-Platja d’Aro? La Serp de Fanals és coneguda perquè duia una pedra preciosa a la boca. Cada dia baixava des de Fanals  fins a la platja per banyar-s’hi.

Amb el taller “La Serp de Fanals” els participants coneixeran la resta de la llegenda i els nens crearan la seva pròpia serp.

A la mateixa Plaça de Sant Pol de S’Agaró, s’instal·larà un espai de joc pensat per gaudir del món del circ en família. El Jugacirc està ideat per practicar les diverses disciplines de l’espectacle de circ.

Hi haurà tota mena de jocs amb pilotes, maces, anelles, xanques de peu, hula-hoops o bicicletes.

Image result for catalunya hola familia

Puja al trenet de la Vall d’Aro

Grans i petits podran pujar al trenet de la Vall d’Aro en el Parc d’Estació de Castell d’Aro. El circuit té locomotores que circulen per 700 metres de vies de càrrega i descàrrega de passatgers.

On és en Xalarí?

Seguint el divertit joc de pistes On és en Xalarí? les famílies descobriran el municipi. La població organitzarà tres gimcanes diferents: una a Platja d’Aro, una altra a Castell d’Aro i la darrera a S’Agaró.

Amb l’ajuda d’un plànol i unes pistes, les famílies hauran de buscar les plaques d’en Xalarí, la mascota de turisme familiar de la vila. Les plaques estaran amagades per tot el municipi i cadascuna té un codi numèric.

Un cop aconsegueixin trobar tots els codis de la gimcana, podran anar a l’Oficina de Turisme de Castell-Platja d’Aro, on rebran un obsequi per la gran feina d’investigació duta a terme. Cada una de les gimcanes tindrà un obsequi diferent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.