Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor que conduïa a 175 km/h a la variant a l’altura de Castell-Platja d’Aro

El conductor s’enfronta a un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible

El cos de Mossos d’Esquadra ha informat, aquest matí, que agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona – sector Sant Feliu de Guíxols, van denunciar penalment, dimecres passat, un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, per un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van succeir l’1 de maig a la carretera C-31, al punt quilomètric 313.9, dins terme municipal de Castell – Platja d’Aro. Cap a dos quarts de cinc de la tarda, els agents van detectar un turisme que circulava a 175 km/h quan el tram està limitat per un senyal vertical de 80 km/h.

Els agents no van poder aturar el turisme i van activar el procés per localitzar i identificar el seu conductor.

Després de diverses gestions, aquesta setmana, el Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona ha identificat i denunciat penalment el conductor del turisme que, pròximament, haurà de declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.