Castell-Platja d’Aro acull aquest dissabte la tercera jornada formativa “Dinàmiques en Emergències” centrada en la col·laboració entre equips

La jornada inclou ponències, tallers i taules rodones

Des de les nou del matí i fins a les cinc de la tarda està en marxa la tercera edició de la jornada “Dinàmiques en Emergències” que organitza l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, l’Ajuntament i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració de Dipsalut de la Diputació de Girona, Axios-Unitat de Crisis i Emergències, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya-Delegació Girona, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro, Institut de Seguretat Pública de Catalunya i Protecció Civil.

Un cop inaugurada la jornada a càrrec de diferents representants polítics, ha començat la ponència “La coordinació entre equips” a càrrec del Dr. Josep Arimany.

FA5D2DB6-6F0C-445F-8E55-EB0EDE7E8A80

Fins a l’hora de dinar, ara es fa un taller de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya sota el títol “El poder del treball en equip”.

A la tarda hi haurà una taula rodona on intervindran diferents experts per parlar i debatre al voltant de la col·laboració entre equips i els nous reptes. I el tancament de la jornada anirà a càrrec de Miquel Granados, president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro que aquest any compleix 15 anys.

9C2EECD1-5469-4527-AE4A-43AE4CB58C05

8BAB9396-2FC2-45B3-9EA9-ADAF98999922

L’any passat l’esdeveniment es va centrar en la comunicació d’emergències i a la primera edició en la gestió i muntatge d’un Centre d’Acollida.

CB1CCD75-8368-4AFB-B289-499BCEACD542

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.