Una primavera plena de lleure, oci, tradició, cultura, fraternitat i família a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

La primavera va començar aquest dimecres a les 22.58 h

La primavera  arriba carregada de propostes a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Tot seguit us destaquem algunes de les activitats que es duran a terme fins a l’arribada de l’estiu.

Aquest dissabte, 23 de març, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, es commemora el Dia de la Fraternitat. A partir de les onze del matí, es farà una taula rodona, s’explicarà el projecte de l’espai municipal de La Plaça del Món i es llegirà el manifest.

17966100_10155082547266166_2109874289222165256_o_opt

Els dies 28 i 29 d’abril, se celebrarà l’ancestral Festa de Pasqüetes. Al voltant de la tradició d’anar a buscar el pi i plantar-lo en el cor de Castell d’Aro, s’organitzaran un munt d’activitats per a tots els gustos.

Els dies 17, 18 i 19 de maig, la primavera esclatarà a Castell d’Aro amb la festa de Sant Isidre. L’acte central serà el clàssic concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals que ompliran les sales del Castell de Benedormiens.

Aquest any Sant Jordi caurà en dimarts, l’endemà de menjar-nos la Mona de Xocolata i acomiadar la Setmana Santa 2019. Llibres, roses, dracs i altres activitats farciran una de les jornades més esperades de l’any. La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro ja té en marxa el 23è Concurs de dibuix de Sant Jordi.

DSC_4876_preview_opt

Del 21 al 23 de juny, totes les famílies tenen una cita amb Xalaro, el primer festival de la Costa Brava dedicat en el públic familiar. Una edició més, diferents espais de Platja d’Aro s’ompliran d’activitats que faran gaudir de valent a grans i petits. El gran Castell de Focs a la Platja Gran de Platja d’Aro clourà l’esdeveniment i donarà pas a la Revetlla de Sant Joan.

Des del punt de vista esportiu, el pas de la Volta Ciclista a Catalunya pel municipi també deixarà la seva empremta en un calendari esportiu d’alt rendiment. La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya travessarà el municipi el pròxim dimarts, 26 de març, cap a les quatre de la tarda, en el transcurs de la segona etapa.

descarga

Si us vau quedar amb ganes de més Carnaval, tampoc us perdeu El Carnaval dels Carnavals, la desfilada de carrosses i comparses amb les colles més premiades a l’hivern. El 4 de maig a la tarda busqueu un bon lloc a les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró i no us perdeu un dels millors espectacles de Carnaval de Catalunya.

La segona quinzena de maig bona part de l’oferta de Castell-Platja d’Aro pilotarà sobre la gastronomia per a famílies amb una nova edició de Xics Gastronòmics. Menús especials a diversos restaurants, tallers, consells o xerrades són els plats forts de l’esdeveniment.

IMG_9125_opt

El festival dels festivals “Estereofònics” arrancarà l’1 de juny amb el tastet d’una extensa programació que s’allargarà tot l’estiu amb desenes i desenes de concerts per a tots els paladars musicals.

Aquestes són algunes de les principals activitats que s’han programat durant la primavera però l’oferta és extraordinàriament més àmplia amb propostes que floreixen cada dia a qualsevol espai i racó del municipi. Podeu seguir-la aquí.

1DEF4EBD-A9D3-4E51-811A-4A84EC43E040

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.