Desenes de milers de persones segueixen la multitudinària Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro

A partir de la mitjanit s’ha fet el lliurament de premis i un ball

Un any més, les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró han vessat d’espectadors vinguts d’arreu de Catalunya atrets pel prestigi i la popularitat de la gran Rua de Carrosses i Comparses que enguany l’han formada més de vuitanta colles procedents de molts punts de les comarques gironines.

A la rua del matí ja s’ha pogut veure una gran quantitat de públic seguint l’espectacle mentre que a la desfilada de la tarda s’han repetit les grans acumulacions d’altres anys a banda i banda de la principal artèria de Platja d’Aro. La desfilada de la tarda ha començat a les quatre i s’ha acabat passades les deu de la nit.

result (1)

Durant tot el dia l’arribada de vehicles en el nucli ha estat constant, els aparcaments s’han anat omplint des de mig matí i molts negocis han fet l’agost. Malgrat el vent que ha bufat en alguns moments de la jornada, el sol i les temperatures agradables durant les hores diürnes han acompanyat una jornada molt esperada dins el 42è Carnaval de Castell-Platja d’Aro.

result

També s’ha activat un dispositiu especial de seguretat amb un reforç de la presència policial entre la Policia Local i Mossos d’Esquadra, restricció de l’accés de vehicles a les avingudes de la rua o la instal·lació d’un punt de Protecció Civil davant la Casa de la Vila. Fonts de la Policia Local han explicat que en general tot s’ha desenvolupat amb normalitat i només han hagut d’atendre dues o tres famílies que han perdut els nens entre la gran aglomeració de gent. Durant la nit i matinada també s’han intensificat els controls policials a punts estratègics de la població.

IMG_3524_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.