Les colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro desfilen aquest vespre a la Rua de Carrosses i Comparses de Sant Feliu de Guíxols

Es tracta de la primera desfilada de carrosses i comparses del Carnaval 2019 a la Vall d’Aro

A poques hores perquè arribi un dels dies més esperats del Carnaval de Castell-Platja d’Aro, el Dissabte de Carnaval amb la doble Rua de Carrosses i Comparses en el municipi, avui les colles locals ja desfilen a les principals rues de carrosses i comparses de la Costa Brava Centre.

Després de la plantada de les carrosses, aquest Dijous Gras en el recinte tancat de Platja d’Aro, on es va poder veure per primera vegada el resultat de moltes setmanes de feina, durant aquesta tarda i vespre desfilen a la Rua de Sant Feliu de Guíxols.

Després de desfilar el Carnestoltes ganxó i unes quantes colles de Sant Feliu, han sortit les primeres colles de Castell-Platja d’Aro. Els primers a desfilar per la carretera de Girona fins al Passeig han estat els Carnestoltes 2019 de la Colla Els Collonuts. Per darrere, han sortit Els Pimpons amb “Flower Power”, I a tu que t´importa amb “Entre espases i ventalls arriben els samurais i japoneses, que ballaran i us donaran sorpreses”, Colla Vas Dat amb “Vas de còmic”, Anem de conya amb “A l’abordatge”, Qui ens ha enredat amb “Els Quichés enredats” i La Xalana del Port amb “Chuchelandia”.

descarga

descarga1

jpg4

jpg5

jpg6

IMG_3495

En un segon tram, a la segona meitat de la rua, han desfilat No me´n recordo amb “Super califragilist espialidós”, Els Descarrilats amb “Revisors de tren, fem honor al nostre nom”, Colla Sense límits amb “Una pallassada sense límits”, Somos los que somos amb “Clau de sol, clau de fa, a ballar per Carnaval”, Colla Els IV Gats amb “Mariners d´aigua dolça”, La Banda del pati “La banda wars” i Els Pipas amb “40 anys de festa”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.