Avui han començat les xerrades i tallers del cicle “Famílies nodridores” de Castell-Platja d’Aro que imparteixen especialistes de diferents àmbits

Fins a l’1 de juny s’han organitzat 7 sessions gratuïtes

Les xerrades i tallers, que organitza la regidoria de Benestar Social i Salut Pública, estan dirigits a famílies amb nadons i fills de fins als 12 anys.

Aquesta tarda, l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro ha acollit la primera activitat del cicle. Durant la trobada, Júlia Sánchez, sociòloga del projecte La Ciranda, ha parlat de l’acompanyament de la sexualitat infantil de 0 a 12 anys. La Ciranda és una iniciativa que va néixer fa 10 anys per abordar els drets sexuals i reproductius en relació amb els elements de la natura, l’amor i per les futures generacions.

302CC9DB-04D7-48A8-81B3-789C43F3AD1C

El calendari de xerrades

El 5 de març, a les 11 h,  a l’Espai Nadó de la Casa Lila, es farà una xerrada sota el títol “El plor  del lactant: abordatge des de la quiropràxia i la fisioteràpia pediàtrica”. Anirà a càrrec de Cindy Vilahur i Hel·lena Bermudo del Centre Quiropràctic Palafrugell-
Costa Brava.

El 25 de març, a les 17 h, a l’Escola Els Estanys, es durà a terme la xerrada “Educar en llibertat i el límit” amb Carlota Sala, assessora de criança natural, educació conscient, instructora de ioga i mare homeschooler.

L’11 d’abril, a les 11 h, a la Casa Lila, s’oferirà la xerrada “Moments de cura en el dia a dia del nadó”.  Anirà a càrrec d’Anabel Rico, mestra d’educació infantil i formadora en educació respectuosa de l’Espai La Milana de Sant Feliu de Guíxols,

El 30 de maig, a les 16 h, a la Llar d’Infants de Platja d’Aro, s’impartirà la xerrada “Quan amb l’amor no n’hi ha prou” a càrrec d’Antonia Lara, psicòloga i especialista en infància i relacions familiars.

El calendari de tallers amb xerrades

Els dissabtes 6 d’abril i 1 de juny, entre les 11 i les 14 h, a la Casa Lila es faran els tallers “Cuina saludable i energètica per a tota la família”. Cada taller estarà dedicat a una estació de l’any: la primavera i la tardor. A partir de les 11 h hi haurà una xerrada i a partir de les 12 h començarà el taller amb tastet. Les famílies també disposaran d’un espai de jocs pels infants.

Cal inscripció prèvia mitjançant el correu espaisfamiliars@platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.