El col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà han estrenat aquesta nit a Platja d’Aro la 7a edició de la campanya gastronòmica Sopars Maridats

L’acció s’allargarà fins al 31 de maig

Cada divendres, fins a finals de maig, un restaurant del Baix Empordà i un restaurant de l’Alt Empordà proposen un maridatge dels millors vins i la millor cuina de l’Empordà.

L’activitat va néixer l’any 2013 i s’organitza entre els prestigiosos col·lectius de la Cuina de l’Empordanet (Baix Empordà) i la Cuina del Vent (Alt Empordà) amb 23 cellers de la Denominació d’Origen Empordà.

4AFBB4DE-AA59-4EA6-AAAE-929F8B723E1B

En aquesta setena edició, el restaurant Aurum de l’Hotel Cala del Pi de Platja d’Aro ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a la campanya a la nostra comarca. Els restaurants Sa Cova i Aradi de Platja d’Aro també participen en la iniciativa en les pròximes setmanes.

Els Sopars Maridats són una invitació a gaudir de la gastronomia empordanesa on el cuiner de cada establiment i un cellerer elaboren plegats la millor combinació entre els plats i vins que formen el menú per delectar en els comensals amb el paisatge empordanès a la taula.

F4854D23-E4E5-40A2-9EBC-EF538FA44556

31C9D265-F1CC-4232-9A8B-6633F470F301

En total, es duran a terme una trentena de sopars, amb una pausa el Divendres Sant. Els preus oscil·len entre els 45 i 65 euros. Enguany, la Poma de Girona és el fil argumental de la campanya. La poma és una de les principals referències gastronòmiques de la demarcació de Girona i  alhora una aposta dels organitzadors per la proximitat i la qualitat de la gastronomia del nostre territori.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.