Joan Giraut aspirarà a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro en els comicis municipals del 26 de maig sota les sigles de PDeCAT-JuntsxCat

L’assemblea local del PDeCAT va ratificar la decisió ahir a la nit

Joan Giraut va arribar per primera vegada a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro l’any 1991, encara que ja era regidor des de l’any 1987.

Des de l’any 1991 sempre ha estat l’alcalde, llevat del període que van governar PSC, PPC i ICV, després de prosperar una moció de censura que va forçar en el grup de CiU a passar a l’oposició (entre el setembre de l’any 2009 i les eleccions municipals de l’any 2011).mU7IEvfB_400x400

El 6 de febrer a la nit, l’assemblea local del PDeCAT, per majoria, el va retificar perquè repeteixi, per novena vegada consecutiva, com a cap de llista de la formació.

Joan Giraut encapçalarà la llista de Junts x Catalunya (JuntsxCat és la marca del PDeCAT) amb el lema de campanya Junts x Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Giraut es presentarà com independent perquè no està afiliat en el PDeCAT.

La candidatura combinarà experiència i renovació. La llista es coneixerà durant el mes de març mentre es treballa en la confecció del programa electoral que tot apunta que inclourà projectes que no s’han desencallat fins ara com l’Auditori-Centre de Congressos o l’acabament del Passeig Marítim a l’àmbit del Ridaura.

Aquests són alguns dels reptes que ha plantejat el candidat acompanyat del president de la delegació local del Partit Demòcrata de Catalunya, Joan Masdeu, durant un acte que s’ha celebrat, aquest dilluns, 11 de febrer, a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila.

Joan Giraut ha anunciat que Imma Gelabert i Pep Solé no continuaran com a regidors a partir del pròxim mandat.

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.