Una quarantena de colles de la Vall d’Aro s’han inscrit aquest matí a la Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro del 2 de març

Demà es podran apuntar la resta de colles que vulguin desfilar al nucli platjarenc

Aquest dilluns, fins a les dues del migdia, s’han obert les inscripcions a les colles de la Vall d’Aro per participar en la gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro que se celebrarà el dissabte, 2 de març.

De Castell-Platja d’Aro i S’Agaró s’han apuntat 13 colles. De Sant Feliu de Guíxols, 22 colles. I de Santa Cristina d’Aro 6 colles més. En total, una quarantena de colles de casa nostra entre les quals també hi ha la colla del Carnestoltes de cada municipi.

Des de l’any 2017, la Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones i l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro tenen preferència d’inscripció en compliment del pacte que existeix entre les tres poblacions perquè les colles respectives puguin prendre part a les desfilades dels municipis veïns.

Avui ha estat el torn de les colles de la Vall d’Aro i, demà dimarts, de la resta de poblacions. Podran inscriure’s mitjançant el correu electrònic carnaval@platjadaro.com. També es reserven 7 places per inscripcions presencials a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro el mateix dimarts, entre les vuit del matí i les dotze del migdia (les places presencials que no s’ocupin es completaran amb les peticions rebudes per e-mail i que hagin quedat en llista d’espera).

La rua de Platja d’Aro se celebrarà el dissabte 2 de març i es dividirà en dos trams horaris. Un màxim de 10 colles desfilaran al matí (a partir de les 11 h). Aquestes tindran subvenció però no optaran en els premis de la rua. A la tarda, a partir de les 16 h, desfilaran 65 colles que tindran subvenció i entraran en el concurs de la rua.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.