Un grup d’empresaris participen aquest vespre en una xerrada sobre el futur del teixit empresarial de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

La xerrada l’imparteix la reconeguda consultoria de creixement i consolidació empresarial, Cresàlida

L’objectiu de la trobada, organitzada per SOM Castell·Platja d’Aro·S’Agaró,  és ajudar en els empresaris de la població a millorar la seva activitat i afrontar els reptes de futur amb més garanties d’èxit.

L’acte l’ha obert el president de la formació política, Adrià Tauler, el qual ha donat pas a la conferència que imparteix el Dr. Manuel de Gracia Blanco, professor de Psicologia de la Universitat de Girona.

7c9360ba-d224-452d-bd71-ddc1d46ac6fb

La finalitat de la xerrada, que s’acabarà amb un sopar, és oferir a l’empresariat recomanacions i tècniques perquè identifiqui i assoleixi noves fites aprofitant les oportunitats que ofereix l’entorn, apliqui noves fórmules per treure tot el potencial del seu equip humà amb nous models de direcció, gestió i d’arquitectura organitzativa o aprendre eines per adquirir i millorar les competències directives per adaptar-se a nous escenaris, entre altres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.