El segon i tercer premi del Gran Sorteig de Nadal de Castell-Platja d’Aro s’han quedat a Palamós i Sant Feliu de Guíxols

En aquesta edició del Gran Sorteig s’han lliurat més butlletes i han crescut les vendes en el comerç local

El primer premi, un cotxe Seat Ibiza i milers d’euros en regals cedits pels establiments adherits a l’acció, ha estat per Martina Fornols Vaqué de Sant Pere de Torelló, amb la butlleta 16.074 que va lliurar la Perfumeria Júlia.

El segon premi, una bicicleta elèctrica i un lot de regals ha estat per Isabel García García de Palamós, amb la butlleta 12.408, que va entregar la Carnisseria Arnall.

Per últim, el tercer premi que consistia en un cap de setmana a la població i un lot de regals, s’ha quedat a Sant Feliu de Guíxols. L’afortunada ha estat Agnès Buxó Agustí amb la butlleta 9.913 per una compra realitzada a la boutique Patricia Lara.

El balanç de la tercera edició del Gran Sorteig de Nadal és molt positiu perquè ha tornat a créixer la quantitat de butlletes lliurades pel centenar de comerços de proximitat i, a la pràctica, això significa que s’han fet més vendes.

A la primera edició es van lliurar 20.000 butlletes. A l’edició de l’any passat van ser 25.000 i, aquest any, han estat 30.000. Els comerços adherits a la campanya regalaven en els seus clients les butlletes a partir d’una compra d’un import mínim de 20 euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.