El Pessebre Vivent de Castell d’Aro celebrarà 60 anys amb 6 funcions des d’aquest cap de setmana i fins al 6 de gener

La primera funció es durà a terme aquest diumenge a partir de les set de la tarda

Castell d’Aro es prepara per celebrar, a partir d’aquest cap de setmana, un dels principals esdeveniments de cada Nadal en el municipi.

El Pessebre Vivent arriba a un aniversari especial i seixanta anys d’història. La primera funció, en els darrers anys, es duu a terme abans de les dates més assenyalades de les Festes. Aquest diumenge, a partir de les set de la tarda, el nucli antic i la Vall de la Coma es transformaran un autèntic escenari de pessebre. Des de fa setmanes, l’associació del pessebre treballa sense parar per tenir-ho tot a punt per a l’estrena d’aquest cap de setmana.

26112287_1643651275680389_1098825325874384890_n_opt

També hi haurà funcions, sempre a partir de les set de la tarda, el dia de Nadal, Sant Esteve, el diumenge 30 de desembre, Any Nou i Reis. L’entrada d’adults val 5 euros mentre que els nens paguen 3 euros. Els infants de 0 a 3 anys no paguen i els socis del Club Super3, tampoc. Les entrades es poden comprar anticipadament en els webs www.pessebrevivent.com i a entrades.pessebresvivents.cat. També es poden adquirir a la mateixa Plaça Lluís Companys, punt de sortida de la representació.

El Pessebre Vivent està format per 400 figurants que donen vida a una cinquantena de quadres. El públic fa un recorregut d’un quilòmetre i mig i, a l’inici de la visita, s’ofereix en els visitants un got de brou calent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.