140 voluntaris de Castell-Platja d’Aro participen avui i demà a la desena edició del Gran Recapte d’Aliments

9 establiments de la població acullen els punts de recollida

Al voltant de 140 voluntaris i voluntàries col·laboren, avui i demà, en la recollida d’aliments del Gran Recapte. La regidoria de Benestar Social i Salut Pública fa un balanç molt positiu del nombre de persones que s’han inscrit perquè està en la mateixa línia de l’any passat i fan una tasca molt important. Els voluntaris tenen perfils molt diferents.

La recollida es duu a terme durant l’horari comercial de cada establiment, entre les 9 del matí i les 9 del vespre.  Els establiments participants són Lidl, Aldi, Caprabo, Spar de Platja d’Aro i Castell d’Aro, Valvi de S’Agaró, Carrefour, Mercadona i Bonpreu.

Els voluntaris, dividits en torns de matí i de tarda, lliuren als clients una llista dels aliments que poden aportar (preferentment amb una caducitat com més llarga possible), una bossa per introduir als aliments i fan tasques de sensibilització. Cada punt de recollida també disposa d’unes cistelles de cartó per ordenar i guardar els articles aportats.

839599A1-FA3A-4CB9-B823-8B7D93B25610

Els aliments bàsics que es recullin (per exemple, oli, llet, farina, pasta, tonyina, sucre i llegums) es destinaran al Banc d’Aliments del municipi i permetrà ajudar a les persones i famílies amb menys recursos de la població en els pròxims mesos.

El Gran Recapte d’Aliments de Catalunya es complementa amb el Recapte d’Estiu a la Costa Brava. Ambdós esdeveniments permeten cobrir les necessitats anuals del Banc d’Aliments local.

Per primera vegada, també se celebra un Gran Recapte online. En aquest cas, es poden fer donatius econòmics (d’entre 5 i 25 euros) per comprar lots d’aliments.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.