El panellet de pinyó continua essent el preferit a les celebracions de Tots Sants

Els aparadors de les pastisseries de Castell-Platja d’Aro des de fa dies anuncien l’arribada de la festa

A poques hores perquè arribin les castanyades i celebracions familiars, les vendes de panellets a les pastisseries i fleques van a bon ritme. Des de fa dies, els aparadors de les pastisseries i fleques de Castell-Platja d’Aro són una temptació molt dolça amb panellets d’un ampli ventall de sabors diferents. Les botigues i supermercats també ofereixen productes per elaborar-los a casa i assortiments de panellets industrials.

Els forners i pastissers diuen que el panellet de pinyó continua essent el preferit dels clients tot i ser el més car. Però també tenen una bona acceptació altres gustos com el cafè, de fruites, xocolata, amb forma de castanya… Per exemple, a la Formentera i la Ibicenca, ofereixen fins a 16 gustos. El preu del quilo es manté com l’any passat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.