Un centenar de persones participen avui a una jornada per analitzar l’impacte de les noves tecnologies en el turisme organitzada per la Fundació Jordi Comas de Castell-Platja d’Aro

L’esdeveniment està organitzat conjuntament amb l’Agència Catalana de Turisme

La jornada se celebra en el CaixaForum de Girona sota el títol “Turisme i societat. Les noves tecnologies, la revolució permanent”.

L’acte, que s’allargarà fins a mitja tarda, proposa una anàlisi i reflexió sobre aquesta qüestió amb la participació de diversos experts.

La inauguració ha anat a càrrec de Carme Hospital, presidenta de la Fundació Jordi Comas Matamala, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas i Bernat Rubió, director de Banca Institucions a Girona de CaixaBanc i el director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Lluís Poch.

Un programa per radiografiar la situació actual i plantejar reptes de futur

Ha donat el tret de sortida la xerrada “Societat i noves tecnologies” on s’aborda l’impacte que ha tingut la irrupció d’Internet i les noves tecnologies en la societat, el que està fent l’administració pública per fomentar el desenvolupament de la societat digital i es reflexiona sobre cap on anem. També s’analitza com Internet ha permès l’aparició de nous models de negoci i de com es poden transformar els existents i innovar en un context global i més competitiu. Les intervencions van a càrrec de David Cucurull, gerent  d’empreses Catalunya de Telefónica, Àlex Rostoll, consultor TIC de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat i David Martí, president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

A partir del migdia, s’analitzarà com han incidit les noves tecnologies en dos dels principals subsectors d’allotjament turístic -hotels i apartaments- i en un municipi com a destinació.  Hi participaran l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, el president de Costa Brava Verd Hotels, Jordi Mias i la vicepresidenta de l’Associació Turística d’Apartaments (ATA) i Esther Torrent.

La cloenda la presidirà el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono

A la tarda es presentaran eines i tècniques de gestió que ajuden a les empreses a adaptar-se al nou escenari creat a partir de la irrupció d’Internet amb la participació de Miquel Nieto de Synergic Partners, Borja Expósito de Zip Zap Social i Meritxell Pérez, CEO & Founder d’HotelsDot.

I a la darrera taula, es reflexionarà d’una forma més genèrica cap on han d’anar les destinacions turístiques. Entre els ponents hi haurà l’economista Modest Fluvià, catedràtic especialista en Economia del Turisme de la UdG, el degà de la Facultat de Turisme de la UdG, Joaquim Majó, el coordinador de l’Observatori del Turisme a Barcelona, Damià Serrano i el periodista i escriptor de viatges Xavier Febrés. L’última taula donarà pas de la intervenció de cloenda d’Octavi Bono, director general de Turisme de l’executiu català.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.