Castell-Platja d’Aro amplia els projectes escollits per votació popular aquest 2018 i construirà una nova font en el Parc dels Estanys

El consistori ha aprovat una modificació de crèdit per executar els 4 projectes previstos en els Pressupostos Participatius 2018

L’obra d’instal·lació d’una font d’aigua en el Parc dels Estanys, costarà 8.500 euros i va quedar entre les propostes més votades pels ciutadans que van participar en la fase de votació popular dels Pressupostos Participatius, els primers que impulsa la població.

Un cop conegudes les propostes més votades, a primers d’octubre, el consistori va anunciar una ampliació del pressupost inicial de 150.000 euros per poder assumir les 3 propostes més votades, arribant fins als 159.500 euros.

Aquesta setmana, el consistori ha aprovat una modificació de crèdit per fer front a l’execució dels projectes i ha incorporat l’obra de la font del Parc dels Estanys. La seva inclusió ha comportat una segona ampliació del pressupost que, entre els quatre projectes, ascendeix fins als 168.000 euros (18.000 euros més respecte del pressupost inicial).

Fons municipals han explicat que han decidit incloure una quarta proposta perquè confien que en el procés de contractació i licitació de les quatre obres els costos es reduiran i la despesa global s’acostarà a la inversió que es va preveure inicialment.

Recordem que les actuacions que finalment es duran a terme són:

  • La construcció d’un petit giratori a l’avinguda central de la zona comercial i d’oci Parc d’Aro per evitar infraccions i incrementar la seguretat de l’encreuament (valorada en 48.000 euros).
  • La instal·lació d’una cobertura a l’entrada principal a l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro per millorar la zona l’ombreig (valorada en 32.000 euros)
  • La generació d’una zona de pas segura per travessar l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, al pont sobre el riu Ridaura, amb la creació d’un pas de vianants, la instal·lació d’un semàfor i la construcció d’una rampa i escala consensuada amb el Consorci de les Vies Verdes per donar continuïtat al carril bici (valorada en 79.500 euros).
  • La instal·lació d’una font d’aigua en el Parc dels Estanys (valorada en 8.500 euros).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.