250 participants i gran afluència de públic a la 3a Desfilada Canina de Castell-Platja d’Aro

El bon temps també va acompanyar a totes les activitats

La Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (la plaça que hi ha davant l’Estació d’autobusos) ahir va ser l’escenari de la 3a edició de la Desfilada Canina de Castell-Platja d’Aro.

L’esdeveniment va començar a les deu del matí amb l’obertura de les inscripcions gratuïtes a la desfilada de totes les races. Els participants van rebre una bossa commemorativa. S’hi van apuntar 250 persones amb els seus gossos.

descarga (4)

descarga (1)

A dos quarts d’onze es va fer una exhibició d’obediència i detecció a càrrec d’Etocan K9 amb una gran presència d’espectadors mentre que a les onze va tindre lloc la llarga i multitudinària desfilada popular on cada participant va poder desfilar, dins del recinte tancat de l’esdeveniment, amb el seu gos. El jurat va valorar diferents aspectes de cada animal per a la posterior entrega de premis en els millors de cada categoria.

La desfilada de totes les races va donar pas a la desfilada de galgos i podencs adoptats i que es troben en procés d’adopció.

descarga (2)

descarga (3)

La jornada es va cloure al migdia amb la proclamació de les parelles guanyadores de la desfilada popular i el lliurament d’uns lots amb productes i serveis d’una quinzena de firmes comercials col·laboradores amb l’esdeveniment que organitzen entre Galgos112 i el consistori platjarenc així com la implicació de diverses entitats i establiments, una part dels quals també eren presents a la zona de carpes de l’esdeveniment

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.