Castell-Platja d’Aro dona a conèixer els projectes urbanístics que s’executaran, per primera vegada, per elecció popular i n’incrementa la partida econòmica

421 persones han participat en fase de votació final dels primers pressupostos participatius del municipi

Diumenge es va tancar la fase de votació dels primers pressupostos participatius i avui s’han donat a conèixer quins projectes han sortit elegits per la ciutadania perquè s’executin en els pròxims mesos.

Les actuacions que es duran a terme, per ordre de major votació, són la construcció d’un petit giratori a l’avinguda central de la zona comercial i d’oci Parc d’Aro per evitar infraccions i incrementar la seguretat de l’encreuament. L’obra està valorada en 48.000 euros.

9 Punt de gir Parc d'Aro_opt

Per darrere ha quedat la instal·lació d’una cobertura a l’entrada principal a l’escola Vall d’Aro de Castell d’Aro per millorar la zona l’ombreig. L’acció està valorada en 32.000 euros.

descarga (3)

L’última actuació que es porta a terme serà la generació d’una zona de pas segura per travessar l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro, al pont sobre el riu Ridaura, amb la creació d’un pas de vianants, la instal·lació d’un semàfor i la construcció d’una rampa i escala consensuada amb el Consorci de les Vies Verdes per donar continuïtat al carril bici. L’actuació està valorada en 79.500 euros.

descarga (2)

El consistori ha decidit ampliar en 9.500 euros la partida inicial de 150.000 euros que havia reservat pels pressupostos participatius 2018. Podeu ampliar les dades de votació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.