Castell-Platja d’Aro commemora el primer any de la celebració del referèndum de l’1-O amb la lectura d’un manifest i altres activitats

Ahir es va fer una jornada festiva i avui al vespre s’ha convocat un acte per explicar com es va preparar i votar l’1-O al municipi

Coincidint amb la jornada de commemoració del primer aniversari de la celebració del referèndum de l’1-0, aquest matí a les nou, a la Plaça de l’Ajuntament, s’ha llegit el document de Compromís amb la República Catalana. L’acte l’ha encapçalat l’alcalde, Joan Giraut, acompanyat de diferents regidors i regidores així com diversos veïns i veïnes que s’han sumat a la commemoració.

Convocats per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), a la qual també pertany Castell-Platja d’Aro, els 786 ajuntaments que pertanyen a l’AMI, també han penjat una lona amb la paraula “Republiquem” al balcó de cada consistori a la mateixa hora que es van obrir els col·legis electorals l’1 d’octubre de 2017.

Podeu llegir íntegrament el manifest que s’ha llegit i està format per onze punts aquí.

E3475EDE-A5D2-465E-82F6-AEC5F476FA5D

Més activitats entre el cap de setmana i avui

D’altra banda, els alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat avui no assisteixen a classe, exercint el seu dret de vaga, per protestar contra l’article 155 que va perjudicar l’educació catalana durant la seva imposició així com reivindicar el dret de reunió i de llibertat d’expressió.

Ahir es va fer una multitudinària jornada de germanor amb diverses activitats des de mig matí i fins a la tarda, amb una arrossada popular a la Plaça Major de Platja d’Aro.

9D6BE817-83C9-4047-80B9-67373B96FF38

I aquest vespre, al local d’ERC de Castell d’Aro, a partir de les 19.30 h, s’explicarà el procés de preparació i votació de l’1-O a la població amb la projecció del documental de Mediapro “1-O” i una taula rodona amb la participació de diversos representants polítics.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.