Aquest estiu s’ha reduït el nombre de delictes a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i s’han triplicat les denúncies per consum d’alcohol a la via pública

Aquest migdia la Policia Local ha celebrat la seva festivitat amb un acte de reconeixements

Unes 150 persones s’han reunit aquest migdia a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro per celebrar la festivitat de la Policia Local del municipi. A l’acte hi ha assistit la plantilla, familiar, representants de diversos cossos de seguretat i emergències i diverses autoritats, entre altres. La trobada l’han encapçalat l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan
Giraut, la subdirectora general de la Coordinació de la Policia de Catalunya, Begoña Curto, el regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Chamorro i el Cap de la Policia Local, David Puertas.

descarga (2)

L’acte ha servit per reconèixer la tasca dels cossos de seguretat i emergències que van intervenir en els atemptats de Barcelona i Cambrils de l’estiu 2017 així com els mèrits de diversos agents i càrrecs policials de la població i rodalia vinculats a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro. També s’ha volgut agrair la col·laboració de diversos veïns i entitats que col·laboren amb la Policia Local.

descarga (1)

La festivitat de la Policia Local, un any més, també ha servit per a fer balanç dels darrers mesos. Les dades constaten una reducció de l’11’% del nombre total de delictes aquest estiu en relació al mateix període de l’any 2017 (de 743 a 659). Cal destacar la disminució, pràcticament a la meitat, dels robatoris amb violència o intimidació (-40%). En canvi, s’ha produït un repunt en els robatoris en força (+21,5%).

De 23 de juny a 11 de setembre, a més, s’han registrat 3.839 actuacions en set àmbits d’acció: serveis planificats, seguretat, trànsit, policia administrativa, assistencial i medi natural i marítim.

descarga (3)

Aquest estiu s’ha vigilat, especialment, el compliment de l’Ordenança de Civisme i Convivència. S’han aixecat 370 actes relacionades amb aquesta, de les quals 324 han estat denúncies per consum d’alcohol a la via pública. Un increment de denúncies molt significatiu perquè s’hi ha destinat una patrulla específica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.