Un centenar d’establiments participaran aquest cap de setmana a La Botiga al Carrer de Platja d’Aro que presenta diverses novetats

La celebració de la Botiga al Carrer coincideix amb el final de les Rebaixes d’Estiu que s’acaben demà

Aquest dissabte i diumenge, entre les deu del matí i les deu de la nit, els carrers de Platja d’Aro es convertiran en una gran botiga al carrer amb la participació d’un centenar d’establiments adherits a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Els comerços oferiran un ampli ventall d’articles i productes de la millor qualitat acompanyats de promocions i descomptes irresistibles. Les vendes d’aquest estiu han estat lleugerament més fluixes que en el mateix període de l’any passat, segons ha explicat l’Associació d’Empresaris, i això afavorirà que els comerços disposin de més gènere i grans promocions per liquidar l’estoc de la temporada i presentar les noves col·leccions de tardor i hivern.

IMG_7256_opt
La Botiga al Carrer del mes de març

Enguany, l’associació i l’àrea de Promoció Econòmica municipal presentaran algunes novetats sorgides de les diferents comissions de treball que s’han creat. Les novetats consisteixen en la incorporació de nous patrocinadors a l’esdeveniment i la instal·lació de nous elements promocionals i visuals de La Botiga al Carrer en els eixos comercials o un servei d’hostesses que orientaran en els clients.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.