Restablert l’accés per a tothom a la planta soterrània de l’aparcament de la Plaça d’Europa de Platja d’Aro

En els últims dies alguns veïns del municipi havien informat l’Ajuntament que no se’ls permetia l’accés a la planta soterrània

Segons ha explicat el primer tinent d’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, dijous passat diferents veïns del municipi van informar l’Ajuntament que no havien pogut accedir a la planta soterrània de l’aparcament de la Plaça d’Europa perquè l’empresa Saba, que gestiona l’aparcament, només permetia l’accés d’abonats i clients d’hotels.

Divendres es va repetir la mateixa situació. El consistori platjarenc, com que no tenia coneixement de cap canvi en els criteris de gestió de l’aparcament, va posar-se en contacte amb l’empresa concessionària. Saba va confirmar en els responsables del govern municipal que havien modificat un criteri de gestió a partir d’una interpretació que havien fet del contracte de concessió on es diu que els veïns tindran accés gratuït de forma prioritària a les places d’aparcament en superfície però no a la planta soterrània.

5F9DA997-04B3-4CC9-9417-B8AFD693D049

El mateix divendres es va revisar el contracte i es va comprovar que la nova interpretació era possible. Malgrat tot, l’Ajuntament va defensar que històricament mai s’havia aplicat aquest criteri que generava un greuge als veïns i va demanar que es permetés l’accés dels veïns, també, a la planta soterrània per evitar un greuge entre veïns, clients temporals o abonats.

També s’ha acordat que la planta soterrània només es tancarà si està completa per evitar problemes de mobilitat a l’interior o no s’obrirà fins que s’ompli tot l’aparcament en superfície i es consideri necessari obrir la planta soterrània.

F8F1063C-C28D-4075-B41B-8E96003D538D

Des de divendres a la tarda mateix, els veïns ja poden accedir novament a tots els espais de l’aparcament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.