Màxima ocupació turística durant aquest pont del 15 d’agost a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i municipis de la Costa Brava Centre

La primera quinzena d’agost està en la mateixa línia d’altres anys mentre que l’arrancada de l’estiu va ser més fluixa

Les platges i els municipis costaners han estat els principals destins per passar el pont de la Mare de Déu d’Agost. Ahir, especialment, l’afluència de banyistes a les platges de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró va ser molt important. Des de bon matí, els principals accessos en el municipi van ser un formiguer de vehicles que es dirigien cap a Platja d’Aro i, a partir de mitja tarda, es van registrar retencions i cues en els principals accessos de sortida de la Costa Brava Centre en direcció a les poblacions d’origen, agreujades per un accident a la variant de Santa Cristina.

Segons la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre durant el pont s’ha fregat la plena ocupació mentre que el mes d’agost, de mitjana, està en la mateixa línia d’altres mesos d’agost superant el 90% d’ocupació.

Tanmateix, per diferents causes, l’arrancada de la temporada turística va ser una mica més fluixa (quatre o cinc punts per sota) que en el mateix període de l’any passat, que va ser un any excepcionalment bo entre la primavera i el mes de juliol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.