35 estands participaran aquest diumenge a la sisena edició de FiraFan de Platja d’Aro dedicada a la compra i venda d’objectes de col·leccionisme freak o cultura popular

L’esdeveniment l’organitza l’entitat Arocinema amb la col·laboració del consistori

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acollirà aquest diumenge, entre les 11 i les 21 h i l’accés gratuït, una nova edició de FiraFan, un esdeveniment dirigit en els col·leccionistes i seguidors del món del cinema, les sèries de televisió i d’animació, la ciència-ficció, la literatura fantàstica, el còmic així com tot el marxandatge que envolta ho envolta.

IMG_5199_opt

Aquest any, la fira creix en superfície i ocuparà tota la pista del Palau amb 35 estands de particulars i professionals que oferiran joguines clàssiques i retro, música i discos de vinil d’ahir i d’avui, figures Funko Pop, manga i material japonès, videojocs, còmics i marxandatge.

La zona de compra i venda es complementa amb una programació d’activitats que inclou, com a novetat, uns tallers gratuïts de dibuix pels visitants més menuts. També hi haurà jocs de taula, videojocs clàssics o presentacions de novel·les, entre altres.

Amb sis edicions, FiraFan s’ha consolidat com una referència del seu sector.

IMG_5200_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.