Castell-Platja d’Aro dóna a conèixer la vuitantena de colles que desfilaran a la Rua de Carnaval del dissabte 10 de febrer i amplia lleugerament el nombre de colles admeses a la tarda

Gairebé la meitat, seran colles dels municipis de la Vall d’Aro

Aquest migdia, s’han tancat les inscripcions per la desfilada de carrosses i comparses del pròxim 10 de febrer i s’han donat a conèixer les colles admeses que podeu consultar aquí.

La desfilada matinal estarà formada per sis colles, tot i que el consistori deixa oberta la possibilitat a incorporar quatre colles més per arribar al topall de deu colles que s’havia previst.

A la tarda s’havien previst seixanta-cinc grups però, finalment, entraran a concurs seixanta-vuit. A les dues rues també hi desfilarà la colla del Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i, a la tarda, s’hi afegiran les colles del Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Olot.

Per tant, unes vuitanta colles desfilaran per l’avinguda principal de Platja d’Aro entre les onze del matí, quan començarà la rua matinal i la desfilada de la tarda que es reempendrà a les quatre.

Trenta-nou colles seran de la Vall d’Aro (tretze de locals, vint-i-una de Sant Feliu de Guíxols i cinc de Santa Cristina d’Aro). I la resta d’altres poblacions del Baix Empordà i comarques de La Selva, Gironès i La Garrotxa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro dóna a conèixer la vuitantena de colles que desfilaran a la Rua de Carnaval del dissabte 10 de febrer i amplia lleugerament el nombre de colles admeses a la tarda”

  1. la rua de la tarda es exageradement llarga nomes queda gent al final del recorregut. Mol mes distreta si no es fesin les actuacions devant el jurat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.