Una quinzena d’escultures de fins a 3,5 metres d’alçada componen l’exposició de l’artista, Clemente Ochoa, al Parc dels Estanys de Platja d’Aro

La mostra es pot visitar fins a finals de gener

L’exposició de l’artista navarrès i resident a Catalunya, Clemente Ochoa, és la vuitena mostra consecutiva que acull el Parc Urbà de Platja d’Aro que ha esdevingut un gran pulmó verd al cor de Platja d’Aro i gran atractiu turístic, naturalista, ciutadà i artístic gràcies a les dues exposicions a l’aire lliure i les diverses activitats que s’hi celebren al llarg de l’any.

La mostra de Clemente Ochoa és la segona mostra que acull aquest any el Parc dels Estanys després de l’exposició de Pedro Jordàn Mateo que es va acabar a mitjans estiu.

IMG_4894_opt (2)

El circuit artístic està format per quinze peces de bronze i acer inoxidable que poden arribar fins als 3,5 metres d’alçada. Es pots visitar cada dia de vuit del matí a sis de la tarda.

Catedràtic, escultor i conegut en el món de l’art com el ‘poeta del bronze’ perquè es tracta d’un dels seus materials preferits, Clemente Ochoa, tal com explica a la seva biografia, va néixer a Cascante, a Navarra, a finals de la dècada dels anys trenta del segle passat, i es va formar entre Pamplona, Saragossa i Barcelona. Fins a l’actualitat, la seva trajectòria s’ha dividit en 3 etapes: una primera de realisme acadèmic en la qual predomina la pintura; una segona, on a les formes piramidals de les seves escultures hi apareixen torsos troncals i delicades líriques; i la darrera fase, on la geometria i l’abstracte sotmeten a les figures a una esterilització de ritmes i formacions dinàmiques, plenes de gest i vida.

Clemente Ochoa ha exposat arreu del món i l’han distingit amb diversos premis.

IMG_4898_opt

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.