Es consolida l’èxit de participació en la Lligueta Running Vall d’Aro de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb gairebé 400 inscrits a la tercera edició

Enguany la competició ha inclòs quatre proves, dues menys que a la primera edició i una menys que l’edició de l’any passat

La 3a edició de la Lligueta Running Vall d’Aro, un circuit de proves que combinen l’esport i la descoberta de l’entorn natural i patrimonial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, s’ha tancat amb 393 inscrits.

L’any passat, el circuit va créixer un 10% en participació (en total hi van participar 432 persones) però es va celebrar una prova més. I si ho comparem amb la primera edició, la xifra d’inscrits va ser inferior (387 inscripcions) però es van celebrar sis proves (dues més que a l’edició d’enguany).

Per tant, un cop tancada la tercera edició, es pot afirmar que la Lligueta Running Vall d’Aro, en només tres edicions, s’ha fet un lloc destacat en el calendari esportiu de casa nostra i ha aconseguit fidelitzar a centenars d’esportistes vinguts d’arreu.

bona_opt

La participació, cursa a cursa

La prova que ha atret més participants, a la darrera edició, ha estat la Cursa Nocturna de Platja d’Aro, de finals d’agost, amb 164 participants. L’han seguit la Marxa dels 20 km del 22 d’octubre (94 inscrits), la Cursa de Castell d’Aro del 17 de setembre (78 inscrits), i per últim, la Cursa Lineal del Camí de Ronda del 8 d’octubre (57 participants).

La Marxa de l’Escurçó, després de dues edicions consecutives de formar-ne part, ha sortit del calendari de proves de la lligueta. I a la primera edició també hi havia la Cursa Club Tennis d’Aro.

El circuit, organitzat entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i tempsXcurses, amb la col.laboració d’altres estaments i empreses del municipi, també ha premiat els esportistes que han registrat la millor puntuació després de participar en les quatre proves. A la modalitat masculina han estat distingits Roger Gómez (525 punts), Evelí García (415) i Diego Infante (265) i a la modalitat femenina Meritxell Deulofeu (570 punts), Anna Barbé (295) i Maria Giró (216). També s’han guardonat els millors classificats de cada prova.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.