La Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro aquest migdia s’ha reunit amb l’Ajuntament i la Policia Local per reiterar el seu compromís en la lluita contra qualsevol territorisme

També han anunciat que aquest dissabte celebraran un acte públic per mostrar el seu rebuig

L’endemà de l’atemptat terrorista de Barcelona i l’atemptat a Cambrils, la Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro ja va emetre un comunicat on expressava la seva enèrgica condemna i repulsa cap als fets ocorreguts que, fins ara, s’han cobrat 15 vides i continuen ingressades més de 120 persones ferides de diversa consideració.

Aquest migdia, els màxims responsables de la comunitat islàmica local s’han trobat amb l’alcalde, Joan Giraut, representants de la corporació municipal i dels cossos de seguretat de la població per reiterar-los el seu compromís en la lluita contra qualsevol terrorisme. Han explicat que confien que els responsables dels atemptats seran detinguts i portats davant la justícia i, en el mateix comunicat que han fet arribar als assistents a la trobada, mostren les seves condolences a les famílies de les víctimes, esperen la plena recuperació dels ferits i transmeten la seva solidaritat al poble barcelonès, de Cambrils i Espanyol així com s’afegeixen a l’esperit dels actes de condemna que s’han fet al municipi i arreu de Catalunya.

També es reafirmen en el text del manifest del Consell Islàmic de Catalunya, del qual forma part la Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, on es diu que sempre seguiran creient en els valors de la diversitat, convivència i la pluralitat i en moments com aquest tota la societat ha d’estar més unida per continuar treballant per la pau, rebutjar el terrorisme, l’atrocitat i la delinqüència.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2bc7_opt

Concentració de rebuig al terrorisme aquest dissabte

Durant la trobada, la Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro ha anunciat que celebraran aquest dissabte a les sis de la tarda una concentració de rebuig al terrorisme i solidaritat amb les víctimes a la plaça de l’ajuntament. L’acte estarà obert a tothom i també convidaran a les comunitats islàmiques de la rodalia.

L’acte coincidirà amb la gran manifestació i marxa popular que s’ha convocat a Barcelona a partir de la mateixa hora sota el lema “No tinc por”.

A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, segons dades de l’últim cens, hi han empadronades 661 persones d’origen marroquí. Tanmateix, aquesta xifra, molt probablement, és superior perquè hi ha persones que són d’origen marroquí i ja tenen la nacionalitat espanyola o diverses famílies marroquines han tingut els seus fills a Catalunya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “La Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro aquest migdia s’ha reunit amb l’Ajuntament i la Policia Local per reiterar el seu compromís en la lluita contra qualsevol territorisme”

  1. És fantàstic i els honra però… perquè no s’integren vestint com nosaltres i practicant les nostres costums en la societat que els ha acollit? En la seva intimitat que facin el que vulguin, com tothom.
    Per ells nosaltres som infidels?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.