Aquest divendres s’acaba el període d’inscripcions pels Casals d’Estiu, Esportiu i Tecnològic de Castell-Platja d’Aro

En total, s’oferten 400 places que van adreçades, en funció del casal, a nois i noies de 3 fins als 16 anys.

El Casal d’Estiu es farà del 26 de juny al 7 de setembre, el Casal Esportiu del 3 de juliol al 31 d’agost i, com a novetat, es farà el Casal Tecnològic del 3 al 31 de juliol. Les inscripcions estan obertes del 18 al 28 d’abril. Si no es cobreixen totes les places amb nois i noies del municipi, les inscripcions s’obriran a famílies no empadronades els dies 4 i 5 de maig, pels Casals Esportiu i Tecnològic, i els dies 29 i 30 de maig, pel Casal d’Estiu.

Podeu consultar els punts d’inscripcions i trobar més informació aquí.

El Casal Tecnològic amplia l’oferta de casals d’estiu del municipi

El Casal Tecnològic per a joves de 12 a 16 anys (nascuts 2001-2005), es farà al Club Nàutic de Platja d’Aro amb quatre temàtiques setmanals: robòtica, fotogràfica creativa, be youtuber i videoclip; i es pot fer inscripció mensual o per setmanes independents.

Increment de preu en el Casal d’Estiu

El Casal d’Estiu incrementa la quota mensual en 15 euros. El servei de menjador es manté igual. Aquest casal s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts 2003-2013).

L’oferta de juny i setembre es concentra a Platja d’Aro (9-14 h). L’activitat de juliol i agost té doble seu: a la zona de Riuet de Platja d’Aro, i a l’Escola Vall d’Aro de Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador. Hi haurà casal al matí i a la tarda. Es fan sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers de plàstica i altres activitats relacionades amb un centre d’interès.

Fins al 30 d’abril, es podeu sol.licitar a l’Ajuntament una beca pel Casal d’Estiu.

El Casal Esportiu, diversió i esport

El Casal Esportiu s’adreça a noies i nois de 8 a 15 anys (nascuts 2002-2009), es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats al voltant del mar i en el medi natural, però també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Ofereix la possibilitat de practicar i descobrir un ampli ventall d’esports adients segons l’edat: aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tenis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.