20 equips d’arreu de Catalunya participaran a la fase territorial gironina de la RoboCAT que se celebrarà a Platja d’Aro

L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro acollirà aquest dissabte la competició amb la participació d’equips de la demarcació de Girona i Barcelona

Platja d’Aro, Barcelona, Mataró i Vilablareix són les quatre seus que acullen, des de mitjans abril i fins a finals de maig, les diferents fases de la segona edició de la RoboCAT, una competició organitzada per l’Associació El Racó dels Robotaires, dedicada a la robòtica educativa, als projectes tecnològics i que vol fer la robòtica accessible a tothom.

Després de celebrar-se les fases territorials de les comarques barcelonines, Platja d’Aro esdevindrà aquest cap de setmana la seu de la RoboCAT Girona. La final es disputarà el 27 de maig a Vilablareix en el marc de la 3a edició de la jornada Girona+tecnològica amb la participació de la cinquantena d’equips que s’han apuntat a la competició, el doble d’equips inscrits que a l’edició de l’any passat.

El primer campionat de robòtica lliure de Catalunya a Platja d’Aro

Una vintena d’equips i vuitanta participants han confirmat la seva participació en la fase territorial platjarenca que es farà aquest dissabte de 9 h a 14 h. Els equips de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro i l’IES Ridaura de Castell d’Aro també s’hi han inscrit.

unnamed_opt

La RoboCAT és un campionat multidisciplinari que valora la programació i la construcció del robot, així com el mateix muntatge i decoració del camp de competició. L’organització proposa als equips participants que recreïn en els robots aspectes del patrimoni artístic o natural de Catalunya. Enguany, els equips s’han hagut d’inspirar en la figura i el surrealisme oníric de Salvador Dalí. El camp de joc també s’ha inspirat en elements de referència del geni empordanès com ara El Laberint o les Cistelles Dalinianes.

Els equips guanyadors del campionat aconseguiran experiències vinculades a projectes tecnològics o material divers. Si voleu conèixer el funcionament de les partides, les rondes i el sistema de puntuació podeu visitar el web de la RoboCAT.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.