Castell-Platja d’Aro atorga 16 Premis Sant Jordi als alumnes de la promoció de Batxillerat del curs escolar 2015/2016

El lliurament dels premis econòmics es farà aquest migdia

La Sala Polivalent de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, a partir de les dues, serà l’escenari de l’acte de lliurament dels tradicionals Premis Sant Jordi.

L’Institut i l’AMPA del centre atorgarà a Marina Sayols, per ser el millor expedient de la promoció de Batxillerat del curs escolar 2015/2016, un premi de 600 euros. D’altra banda, Carla Comellas, rebrà el premi al millor treball de recerca valorat en 210 euros. Ambdues premiades són de Palafrugell.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, igual que l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, també lliuraran als alumnes empadronats als respectius municipis, uns premis dotats amb 300 euros cadascun.

Els alumnes de Castell-Platja d’Aro guardonats seran Nisrin Akhazzan Soltana, Nawell Allali, Evelyn Arenas, Jordi Cabello, Cristian Camilo Campos, Cristian Ciumac, Agustin Colombo i Meritxell Puertas.

I els alumnes de Santa Cristina d’Aro premiats seran Alejandro M. Cáceres González, David Cáceres González, Ana Lupiáñez, Alba Martínez, Sara Pibernat i Kevin Sánchez.

Últims actes de Sant Jordi

Aquesta tarda, a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, recordeu que també es farà l’Hora del Conte amb la representació de la divertida Llegenda de Sant Jordi i es donaran els premis del 7è Concurs Literari Cartes d’Amor… o No! amb 80 obres que opten als premis.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.