Castell-Platja d’Aro pregunta als veïns i empresaris sobre l’estratègia de futur d’equipaments i comercial

L’Ajuntament ha convocat una jornada de participació ciutadana el dilluns 27 de març per parlar de l’estratègia d’equipaments.

El taller de participació ciutadana s’emmarca dins la fase de diagnosi del nou Pla Director d’Equipaments que està impulsant la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària conjuntament amb la consultora d’innovació social Neopolis.

L’estiu passat es va posar en marxa un procés de recollida d’informació per inventariar els equipaments actuals i conèixer l’opinió dels tècnics. El següent pas serà donar la veu a tots els grups polítics i els veïns.

El consistori platjarenc ha obert les inscripcions pel taller amb els ciutadans que es farà el dilluns 27 de març, entre les 19.30 i les 21.30 h, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Les inscripcions es tancaran dilluns vinent (13 de març) i es poden efectuar mitjançant el web del ciutadà (Inscripcions aquí). L’objectiu de la trobada és reunir una vintena de persones representatives dels diferents nuclis, edats i àmbits de la població. Les inscripcions estan obertes a persones majors de 16 anys que estiguin empadronades o tinguin una segona residència al municipi amb una antiguitat mínima de cinc anys i que no hagin estat membres electes a les últimes eleccions municipals. Per assolir l’acompliment d’aquests criteris, la Comissió Informativa de Participació Ciutadana farà una selecció d’entre totes les persones inscrites.

La finalitat del procés de participació ciutadana és analitzar la situació actual dels equipaments (docents, sanitaris, administratius, culturals i cívics, serveis socials, religiosos, esportius, funeraris, transport i seguretat) i avaluar els seus punts forts i febles. D’aquesta fase han de sorgir un conjunt de propostes i d’inversions a curt, mitjà i llarg termini d’acord amb l’oferta actual d’equipaments, la seva titularitat i la normativa urbanística vigent.

img_8981_opt

Dinamitzar les galeries comercials

Amb la voluntat d’impulsar un Pla de Dinamització Comercial per a potenciar l’atractiu de les Galeries Neptuno, Sant Lluis i Albatros de Platja d’Aro, s’han posat en marxa un procés de participació empresarial perquè els propietaris dels locals, explotadors dels establiments i clients puguin opinar sobre la situació actual i de futur d’aquests espais comercials.

Ja s’han activat uns qüestionaris en línia al web de ciutadà perquè omplin els propietaris dels locals (podeu omplir-los clicant aquests enllaços Qüestionari per a propietaris d’un local i Qüestionari per a propietaris de més d’un local). A l’estiu es faran enquestes presencials als explotadors i usuaris. Al setembre es convocarà un acte públic per a presentar i debatre els resultats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell-Platja d’Aro pregunta als veïns i empresaris sobre l’estratègia de futur d’equipaments i comercial”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.