Platja d’Aro acollirà aquest cap de setmana el 5è Rallye Històric, quan es compleixen 30 anys del primer Rallye Platja d’Aro

Els organitzadors volen que es consolidi com la referència dels rallyes de regularitat a les comarques de Girona.

Durant la presentació de l’esdeveniment a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, davant de representants de diferents àmbits del municipi, els organitzadors del 5è Rallye Platja d’Aro Històric han explicat que a la prova, que serà puntuable a la copa gironina de regularitat, hi participaran els millors equips de regularitat catalans a la modalitat d’automòbils i motocicletes. Entre els noms confirmats hi ha l’equip format per Tere Armadans, que ha participat recentment al Rallye Montecarlo Històric, i Miquel Molist o l’equip baix empordanès format per Josep Sumalla – Xavi Bonet amb un Volkswagen Golf GTI 16V. També s’espera la participació d’equips d’arreu de l’Estat Espanyol i França.

L’avinguda Juli Garreta acollirà el parc tancat i el podi de sortida de la prova. Dissabte, a les nou del matí, es donarà a conèixer el recorregut sorpresa de 420 quilòmetres que hauran de completar els pilots i a les 22 h de la nit hi haurà la sortida del primer participant de la primera secció. L’organització espera l’arribada del primer participant d’aquesta secció a les 02.04 minuts de la matinada. Tot seguit, es repartirà caldo i un piscolabis. I a les tres de la matinada sortirà el primer participant de la segona secció. S’espera que el primer participant de la segona secció travessi la meta a les 7.19 del matí. A partir de les 8 h hi haurà un esmorzar, la publicació de la classificació, el lliurament de premis i l’obertura del parc tancat.

flayer-rallye-platja-daro-2017_opt

Una edició molt especial

La cinquena edició coincidirà amb els trenta anys del primer Rallye Platja d’Aro que es va celebrar els anys 1987 i 1988 sota l’organització del Racc i era puntuable pel Campionat d’Espanya, Campionat de Catalunya i totes les fórmules de promoció de l’època. Molts equips de la demarcació gironina s’hi van inscriure i van fer molt bon paper. La primera edició la va guanyar Salvador Servià i la segona edició Carlos Sainz.

3587d38d-d10a-471b-b5d4-6292943016da_opt.jpg
La presentació de l’esdeveniment a Platja d’Aro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

3 Replies to “Platja d’Aro acollirà aquest cap de setmana el 5è Rallye Històric, quan es compleixen 30 anys del primer Rallye Platja d’Aro”

  1. Retroping: PRENSA 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.