Reducció d’un 10% en el nombre d’ingressos per Covid a l’Hospital de Palamós

La darrera setmana SSIBE han realitzat quasi 3.000 proves diagnòstiques

El nombre total d’ingressos a l’hospital comarcal es manté respecte de la setmana passada (un centenar) malgrat que el percentatge d’ingressos per infecció per COVID disminueix al 20% (la setmana passada era del 30%).

D’altra banda, en els últims dies, s’han realitzat quasi 3.000 proves diagnòstiques (PCR i Tests Ràpid d’Antigen), 6% de les quals han sortit positives, un 2% inferior a l’anterior setmana que estava al voltant del 8%.

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) que gestiona l’Hospital de Palamós, diverses residències de persones grans i centres de salut al Baix Empordà, demana a la població que no es relaxi i extremi les mesures de protecció per a reduir els contagis com evitar trobades socials, només relacionar-se amb la bombolla de convivència, reduir la mobilitat, ventilar espais, ús de mascareta, neteja de mans i distància de seguretat.

Disposeu de més informació aquí.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *