Diversos vehicles cremats a la Costa Brava Centre durant el cap de setmana

Aquesta matinada s’ha detingut a una persona mentre actuava a Sant Feliu de Guíxols

Diumenge a la matinada, entre les cinc i les sis, van cremar a Palamós un Mercedes en el Passeig del Mar, un tendal d’un comerç en el carrer President Macià i un parell de motocicletes estacionades al carrer Jacint Verdaguer.

La mateixa matinada, també va cremar un vehicle a Sant Antoni de Calonge.

Motos cremades a Palamós diumenge a la matinada

Detingut un home de 35 anys

Aquest dilluns, de matinada, s’ha detingut un home a Sant Feliu de Guíxols mentre calava foc a un altre vehicle i un parell de contenidors.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, es tracta d’un home, de 35 anys, veí de Reus, que ha estat arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’incendi i danys.

Prop de les 4 de la matinada d’avui els mossos han estat alertats per l’incendi d’un vehicle al carrer Joan Camisó de Sant Feliu de Guíxols. Mentre es trobaven al lloc han tingut coneixement d’un altre incendi de contenidors al carrer Cabanyes, que hauria afectat un altre vehicle.

Poc després, una patrulla de mossos ha localitzat a l’avinguda Canàries un home, que duia un encenedor, i que coincidiria amb la descripció facilitada del presumpte piròman. Immediatament se l’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte d’incendi i danys.

Es dona el cas que el detingut ja havia estat identificat tres cops la darrera setmana per cremar cartrons a la via pública i la Policia Local també el va identificar just davant un altre vehicle incendiat a Sant Antoni de Calonge.

Arran de la investigació dels Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà, amb l’estreta col·laboració de la Policia Local de Palamós, al detingut també se l’acusa de l’incendi de dos cotxes i una moto a Palamós.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si el detingut pot estar implicat en incendis similars produïts els darrers dies a Sant Antoni de Calonge.

El detingut, amb antecedents, passarà properament davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.