Més d’un centenar d’infants fan cagar el Tió a Platja d’Aro

A causa de la pandèmia s’ha modificat el format habitual de l’acte per a garantir les mesures de seguretat i d’higiene

De les tres de la tarda fins passades les vuit del vespre, més d’un centenar d’infants i nenes i nenes fan cagar el Tió de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro.

A causa de la pandèmia, l’acte es duu a terme a l’aire lliure (en els jardins de l’equipament), s’ha ampliat l’horari, les places són limitades, s’apliquen mesures d’higiene a l’arribada, s’ha creat un circuit per evitar el contacte entre famílies i s’han assignat horaris de participació en cada família (cada cinc minuts entra una família diferent). Els bastons per clavar-li cops al Tió també els porten les famílies de casa.

A banda del canvi de format del Caga Tió, s’ha incorporat la novetat d’un Photocall on grans i petits es fan un retrat que podran recollir gratuïtament, a la mateixa biblioteca, a partir de dilluns.

La participació en el Caga Tió s’acaba amb el lliurament d’un berenar que, enguany, consisteix en un panet de briox amb una rajola de xocolata que substitueix la tradicional xocolata desfeta amb melindros d’altres anys.

Després d’atipar-lo durant dies el personal de la Biblioteca Mercè Rodoreda, un Nadal més, el Tió premia l’esforç i la il·lusió dels petits amb llibres per a totes les edats i gustos.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.