El ciclista professional Freddy Ovett intenta batre el rècord mundial de la modalitat Everesting

El repte ha començat a les nou a la carretera de Mas Nou de Platja d’Aro i Ovett ha de superar el record actual de 6 hores 59 minuts i 38 segons

Freddy Ovett, de l’equip Israel Cycling Academy, amb nacionalitat australiana i britànica, instal·lat durant la temporada a terres gironines, intenta aquest dimarts a Platja d’Aro, assolir el rècord mundial de la modalitat Everesting.

El repte consisteix a fer una sortida en bicicleta amb un desnivell acumulat equivalent a l’altura de l’Everest, 8.484 metres, en el menor temps possible. S’ha d’escollir una sola muntanya i fer el mateix recorregut, pujant i baixant, tantes vegades com sigui necessari fins a acumular l’alçada de sostre del món.

Actualment, el record d’Everesting el té l’americà, Sean Gardner of Richmond, de 26 anys, que va assolir el rècord en el mes d’octubre completant els 8.848 metres en 6 hores 59 minuts i 38 segons. El conegut ciclista madrileny, Alberto Contador, en el mes de juliol, va completar-los amb un temps de 7:27:20.

El tram escollit per la proesa de Freddy Ovett és la pujada de Mas Nou de Platja d’Aro, entre els carrers Guineu i Gavarres. Coneixerem el desenllaç a les quatre de la tarda.

En el dispositiu de seguretat hi participen membres de l’àrea d’Esports i Protecció Civil de la població que controlen el pas de vehicles en el tram de la prova.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.