La Policia Local ha aixecat 31 denúncies per incomplir el confinament perimetral per municipis

Entre divendres i aquest dilluns s’han aturat 518 vehicles

Durant el primer cap de setmana de confinament perimetral per municipis, que va començar divendres a les sis del matí i s’ha acabat avui a les sis del matí, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha realitzat 21 controls, ha aturat 518 vehicles i s’han identificat 561 persones.

El cos policial ha informat, aquesta tarda, que ha aixecat 31 actes-denúncies, la gran majoria de vehicles i veïns de la zona, per intentar entrar a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró sense una justificació vàlida.

Recordem que el confinament perimetral per municipis no permet a les persones sortir de la seva població de residència des del divendres a les sis del matí fins dilluns a les sis del matí, llevat d’algunes excepcions. Una restricció en la mobilitat els caps de setmana, que se suma al toc de queda diari entre les deu de la nit i les sis del matí.

Cau un 58% la circulació de vehicles

D’altra banda, respecte a l’anterior cap de setmana, les càmeres lectores de matrícules, han registrat un descens del 58% del nombre de vehicles que han circulat pel municipi durant el confinament perimetral. Si el darrer cap de setmana d’octubre les càmeres van registrar més de 47.372 vehicles, aquest cap de setmana han estat 19.453.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.