Novetats discogràfiques setmana del 2 de novembre

70 temes son els que ens han arribat aquest dilluns i que ja sonen al 102.7 de la FM

Català

Repassem com sempre en primer lloc les més destacades en català. El músic Guillem Soler, professor de l’escola de música de Taradell i teclista a Tastet de Gospel, no para i, aquesta setmana, ha fet pública la seva segona cançó feta en època de la Covid. Es diu ‘Vull dir-te que’ i ja es pot escoltar a diverses plataformes digitals, com YouTube, Spotify o Tunes. Soler s’ha acompanyat de Jordi Carles a les guitarres i d’Esteve Vilarrasa, dels estudis So Picant de Sant Hilari Sacalm.

Guillem Soler – Vull dir-te que

Jeroni Vilà és un cantautor i pianista olotí inspirat per derivats de la música pop. A partir d’experiències quotidianes comença a composar cançons fins que l’any 2016 en Pere Jou (Quart Primera) li produeix el seu primer treball On mai s’amaga el sol (Quimera Records), i posteriorment al 2017 Com un encanteri (Quimera Records). Aquest any 2020 presenta el seu nou disc ‘Poemes que mai rimen’ amb dotze temes que parlen de sentiments, sensacions i d’una actualitat amb mirada optimista. Aquest darrer senzill du per nom ‘Entre la música i el fum’.

Jeroni Vilà – Entre la música i el fum

Mercat hispà

Les novetats en castellà venen encapçalades per un vell rocker. A Miguel Ríos & The Black Betty Trio la pandèmia els va arribar en plena gestació del seu nou àlbum, del que ara presenten el vídeo de “La estirpe de Caín”. Una cançó amb aire folk escrita per Miguel Ríos, qui torna a comptar amb José Nortes per a la producció i la composició de la part instrumental. No és una cançó precisament optimista. Imprescindible pels fans de Ríos.

Miguel Ríos & The Black Betty Trio – La Estirpe de Caín

Un any i mig després de tornar a l’mercat amb el seu àlbum ‘Suerte…,’ Nena Daconte tenia ganes de donar un nou pas en la seva trajectòria musical i així ens ho ha fet saber a ‘Hojas Secas’, el seu senzill acabat d’estrenar.
Una cançó que trenca amb tots els registres sonors que coneixíem de l’artista madrilenya fins a la data, per explicar-nos la història d’un amor trencat, dolorós i aclaparador.

Nena Daconte – Hojas secas

Internacional

Repassem ara el mercat anglosaxó.

Dos anys després de l’llançament de ‘Golden’, Kylie Minogue ja té llest el seu esperat nou àlbum d’estudi, que es titularà ‘DISCO’ i es posarà a la venda el proper 6 de novembre.

Tal com l’artista va confirmar fa uns mesos, aquest disc es centrarà en un so dance més madur, seguint així l’estela d’altres àlbums de la seva discografia com ‘Fever’, ‘Light Years’ o ‘Aphrodite’. A més, en aquesta ocasió l’artista ha estat molt més involucrada en la creació de tots els temes de l’àlbum.

El disc es posarà a la venda en diferents formats físics (CD, vinil, cassette) i digital, i s’editarà en una versió estàndard de 12 cançons i una altra deluxe amb 4 temes addicionals.

Kylie Minogue – I Love It

Robert Smith de The Cure, Elton John, Peter Hook of New Order, el raper 6lack, St. Vincent i el llegendari bateria d’Afrobeat Tony Allen són només alguns dels músics que apareixen a l’àlbum salvatge i eclèctic de Gorillaz, ‘Song Machine, Season One – Strange Timez’.

El que va començar com una sèrie de senzills mensuals per Gorillaz es va convertir en el seu setè àlbum d’estudi. Ara ens arriba aquest ‘The Valley of The Pagans’ en col·laboració amb Beck.

Gorillaz Feat Beck – The Valley of The Pagans

I això és tot amics. La setmana que ve, més novetats i més música. Precaució, mans – distància – mascareta i molts ànims! Bona setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.