Comença la Festa Major de S’Agaró

Els actes s’allargaran fins dissabte, són gratuïts i es concentren en el Parc de Sant Ramón on s’han instal•lat un parell d’escenaris i foodtrucks

Amb la segona quinzena del mes de juliol, arriba la primera Festa Major de l’estiu a Castell-Platja d’Aro.

És la Festa Major de S’Agaró, que ha començat aquesta tarda, després de ploure una mica, amb una Hora del Conte amb Contes per llegir i gaudir. Aquest vespre, a partir de les deu, s’ha programat el concert ‘Íntimament Llach’ de Neus Mar, en el mateix espai.

També s’ha habilitat un aparcament a escassos metres del Parc de Sant Ramón i uns accessos de vianants especials per a garantir la seguretat dels usuaris quan han de travessar l’Avinguda de Platja d’Aro.

Demà dijous, 16 de juliol, a la tarda, es farà un espectacle infantil (18 h). I al vespre (22 h) un concert de la Band Gogh.

Divendres, 17 de juliol, a les 12 del migdia es durà a terme un campionat d’escacs. Al vespre (22 h) hi haurà l’actuació de Pep Poblet, Nitu Figueras i Txell Sust amb la gira ‘Encantats’.

Nitu Figueras, Txell Sust i Pep Poblet

Dissabte, 18 de juliol, serà el darrer dia de la Festa Major de S’Agaró, amb sardanes a partir de les 19 h, a càrrec de la Cobla La Flama de Farners. I la cloenda a la nit (22.30 h), a ritme d’havaneres, amb la formació Americanus.

La Festa Major de S’Agaró l’organitza l’Associació S’Agaró Sant Pol Es Mou amb el suport de l’Ajuntament.

També hi ha una zona de foodtrucks

La pròxima Festa Major serà la de Platja d’Aro (a mitjans agost) i la de Castell d’Aro (abans de la Diada de Catalunya). Enguany, per la Covid-19, s’ha cancel·lat la Festa Major de la Urbanització Dalmau.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.