Més de 100 treballadors i 9,5 milions d’euros d’inversió

El nou Esclat de Platja d’Aro ha obert al públic aquest dimecres amb noves seccions i la visita de les autoritats locals

El nou establiment del Grup Bon Preu, que agafa el relleu de l’antic Bon Preu, està situat en un dels principals accessos a Platja d’Aro. Concretament, a l’Av. Castell d’Aro s/n cantonada amb Carrer Tramuntana, davant del giratori del Cavall Bernat.

Durant el primer dia d’apertura, el centre ha rebut una gran quantitat de clients que han volgut conèixer les noves instal·lacions que tenen una superfície construïda de gairebé 7.000 metres quadrats per planta comercial i 219 places d’aparcament, una part situades en un aparcament soterrat.

El nou Esclat millora l’experiència de compra dels clients/es i compta amb serveis i seccions dels nous models de botiga: carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

També ofereix  fleca amb taulell, per a l’elaboració de pizzes artesanes preparades al moment, espai de sushi, parafarmàcia, zona de jocs per als més petits/es, una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar, així com drogueria i perfumeria.

Bon Preu ha invertit 9,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 101 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Castell-Platja d’Aro.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou hipermercat de Platja d’Aro s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i  ecoficient per estalviar així, el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO₂ a l’atmosfera.

L’establiment disposarà d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 170 kWp que s’estima que cobrirà el 25% del consum elèctric de l’establiment.

Satisfacció compartida entre l’Ajuntament i el Grup Bon Preu

Durant la visita institucional d’aquest dimecres a la tarda, l’alcalde, Maurici Jiménez, acompanyat d’una àmplia representació del consistori, ha dit que “sempre és una gran satisfacció l’estrena de nous espais de referència que amplien, consoliden i complementen l’oferta d’un municipi que té una llarga tradició comercial, oberta, extensa i plural oberta als seus ciutadans, i és clar, als milers de visitants i turistes que ens visiten any rere any”.

El Director del Grup Bon Preu, Joan Font, ha afegit que “estem molt contents d’obrir un supermercat Esclat a Platja d’Aro, i així poder oferir el màxim de productes i serveis als clients de la zona. Platja d’Aro és un referent a la Costa Brava i amb aquesta obertura equiparem la nostra oferta a la qual tenim en establiments de la comarca. Com és habitual a Bon Preu, continuem apostant pels productes de proximitat, amb la màxima varietat d’assortit als millors preus i amb un tracte al client excepcional. Estem molt contents per la resposta i valoració que tenim dels nostres clients i aquí estem convençuts, que en aquesta magnífica botiga, ho continuarem complint”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Més de 100 treballadors i 9,5 milions d’euros d’inversió”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.