Glòria Muñoz exposa una quarantena d’obres a Castell d’Aro fins al 2 d’agost

“Interior · Exterior” es pot visitar a les diverses sales del Castell de Benedormiens

La primera mostra d’exposicions d’estiu va a càrrec de l’artista nascuda a Barcelona, Glòria Muñoz.

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acullen una quarantena d’olis sobre tela o paper sota el títol ‘Interior · Exterior’. L’exposició es complementa amb el catàleg commemoratiu que edita l’Ajuntament.

Els caps de setmana i festius es pot visitar d’11 a 13 h i de 18 a 21 h. Entre setmana, de dimarts a divendres, l’equipament obre de 18 a 21 h.

Glòria Muñoz va realitzar els seus estudis de pintura a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Des de molt jove li va interessar veure les obres d’art en directe, així com conèixer altres cultures visitant França, Anglaterra, Grècia, Itàlia, Egipte, Marroc, Jordània o els Estats Units. L’any 1992 va realitzar el seu primer viatge al nord de l’Índia, quedant fortament impressionada pel seu art i cultura, i hi va tornar el 2008.

Des de l’any 1985 ha estat professora de la facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i el 1990 es va doctorar amb qualificació Cum Laude. Experimentadora incansable en la revisió de tradició i modernitat, Glòria Muñoz ensenya a aprofundir en la idea de la visió i percepció de l’entorn i els tòpics que pesen sobre ella. Fruit d’aquest treball són els cursos de doctorat i el Màster d’Art Coneixement i Realitat que ha impartit a la Universitat de Barcelona, amb assignatures com La poètica de la natura, Visió de la natura, Realitat natural i Realitat abstracta. Treballa entre els seus estudis de Barcelona, a l’Eixample, i de Peralada, a l’Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.