Platja d’Aro serà una de les seus estatals de la Lliga MAPFRE de Tennis

L’esdeveniment tindrà lloc del 15 al 19 de juliol a les instal·lacions del Club Tennis d’Aro

Castell-Platja d’Aro donarà el tret de sortida en el calendari femení de la Liga MAPFRE de Tennis que es disputarà a diverses ciutats de l’Estat durant els mesos de juliol i agost.

El torneig femení arrancarà a la Costa Brava Centre la setmana vinent i també passarà per Castelló (València) i Les Franqueses del Vallès (Barcelona).

La gira femenina comptarà amb quadres de 24 jugadores en cada un dels 3 tornejos. Els organitzadors l’han definit com un torneig d’extraordinària qualitat i que genera molta il•lusió.

A Castell-Platja d’Aro es disputarà en terra i està dotat amb 24.000 euros en premis. Algunes de les esportistes que han confirmat la seva participació són Jil Belén Teichmann (núm. 63), Sara Sorribes (núm. 83), Aliona Bolsova (núm. 102) i Lara Arruabarrena (núm. 149).

La presentació d’aquest migdia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament platjarenc ha comptat amb la presència de les autoritats locals i responsables del torneig.

Podeu consultar totes les jugadores que participen aquí i teniu més informació sobre l’esdeveniment a Castell-Platja d’Aro clicant sobre la imatge.

La Lliga MAPFRE de Tennis l’organitza la Reial Federació Espanyola de Tennis (RFET) i permetrà reprendre l’activitat competitiva, després de l’aturada de la Covid-19.

L’accés en el torneig serà lliure i s’aplicaran mesures d’higiene, seguretat i limitacions d’aforament pel Coronavirus.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.